okoljska bolezen – pregled tem

Trendi alergij

Okolje; bolezen lahko nastane, če ste izpostavljeni toksinom ali snovmi v th; okolje, ki vas boli. Te nevarnosti za zdravje lahko najdemo tam, kjer je yo; živeti, delati ali igrati.

Temperatura se spusti, veter se dvigne, in kot uro, ki ga ponavljate in znova kihnete. Odlično, ali imaš še eno mraz – ali je zimska alergija?

Izpostavljenost nekaterim vrstam kemikalij lahko povzroči okoljsko bolezen. Več kemikalije, na katero ste izpostavljeni, bolj verjetno je, da se boli. Primeri vključujejo

Simptomi a; okoljska bolezen je odvisna od tega, kaj povzroča. Simptomi so lahko tisti, ki jih lahko dobite; drugi pogoji. Primeri so

Če menite, da bi lahko izpostavljenost strupenim kemikalijam ali drugim nevarnostim za zdravje naredila yo; bolan, se pogovorite s svojim zdravnikom.

Ekološko bolezen je težko diagnosticirati. Ne morete in vaš zdravnik; vedite, kaj povzroča vaše simptome. Ali pa lahko zamenjate simptome za; drug problem. Izpostavljenost strupenim kemikalijam lahko povzroči širok razpon komo; zdravstvenih težav ali jih poslabšati.

Te vikend glavobole lahko povzroči; razbitega ogljikovega monoksida, ki pušča peč; Materiali v novih zgradbah lahko povzročijo navzejo in izpuščaje. In th; papir, ki sestavlja zunanjo plast drywall-a, spodbuja rast plesni; Izpostavljanje teh plesni lahko povzroči simptome in vas lahko razboli.

Znano je, da kemikalije v cigaretah povzročajo pljučni rak; Izpostavljenost azbestu, izoliranemu materialu v somu; starejše zgradbe, lahko povzročijo tumorje, pljučni rak in oste; bolezni; Peči na drva in slabe; ventili s plinskim ventilom lahko povzročijo dim ali pline, ki lahko povzročijo težave z dihanjem; Negativno pitno vodo iz podeželja, ki je dobro onesnažena; pesticidi ali drugi strupi iz bližnjega industrijskega obrata; alergije, rak ali druge težave; Nekatere kemikalije na delovnem mestu lahko povzročijo sterilnost, predvsem i; moški; Zastrupitev s svincem lahko povzroči healt; težave pri otrocih. Lahko povzroči tudi visok krvni tlak, poškodbe možganov, težave z želodcem in ledvicami pri odraslih.

Glavobol; Feve; in mrzlica; Slabost; ; kašelj; Bolečine v mišicah; ; izpuščaj.