strokovnjak q & a: Skrivnosti za fitnes kathy smith

Fitnes ikona Kathy Smith pravi, da sta ti dve vprašanji ključnega pomena za izgubo telesne mase, povečanje telesne mase in izboljšanje zdravja

Kaj se dogaja? In še pomembneje, kaj vas vzpodbuja, da se vrnete za več?

Kardio ni primeren samo za cirkulacijo in kalorij, vendar mi daje tone energije; Izobraževanje moči me obremenjuje in kleči, kar daje občutek krepitve moči; Prilagodljivost pomaga ohranjati občutek vitke in lahke in ohranja me sestavljeno v tistih dneh, ko se občutek ravnotežja zdi skoraj nemogoč.

Poiščite strast … in jo napadite, «pravi Smith, katerega moto je» sanje. Verjemi. Dosegajte to.

Smith, predsednik Kathy Smith Lifestyles v Los Angelesu, je od leta 1980 prodala več kot 16 milijonov svojih video posnetkov po svetu.

Vedno sem se držal pristopa trikotnika: moč / kardio / fleksibilnost. Izmenjam te vrste treningov skozi ves teden.

Vse tri te discipline delam že več kot 30 let in nenehno spreminjam ali spreminjam tedenske vadbe, odvisno od tega, kje mislim, da potrebujem malo dodatne podpore.

Spoznavanje lastnih energetskih ciklov je tako pomembno: ali ste hudič, ki se zjutraj prepelje iz postelje ali sova, ki živi zvečer?

Ko določite najboljši čas dneva za vas, da ga uveljavite, ga dajte na svoj urnik – tako kot vi bi kateri koli sestanek ali sestanek. In poskrbite, da se boste spočiti počitek prej.

Ko ste nov za vadbo, lahko dober spanec spanja postane vaš najboljši prijatelj.

Drug pomemben korak je najti sodelavca vadbe.

Ne glede na to, ali se pridruži sprehodni skupini ali se sestane s prijateljem za razred Pilates ali usposabljanje za treniranje moči, vadba s partnerjem ne le ostane motivirana in odgovorna (tako da se boste pokazali, ko boste rekli, da jo želite), morda pa ste celo nekaj zabave v procesu.

Med vadbo morate šteti med …

Med vadbo morate šteti med …